Instagram

Descopera serviciile

PILATES SALTEA/ APARATE

„Pilates is complete coordination of body, mind and spirit”, spune fondatorul acestui tip de antrenament, Joseph Pilates. Pilates este activitatea prin care obtii o forma fizica foarte buna, dar si o stare de spirit pe masura. Practic, prin exercitii controlate iti dezvolti uniform musculatura, antrenand intregul corp, insa fara a-l solicita. Poti opta pentru pilates la saltea sau la aparate Basi Systems (Reformer simplu, Reformer with tower, Ladder barrel, Ped a pull si Wunda chair).

YOGA

Yoga este o disciplina despre meditatie si autocunoastere originara din India antica. Astazi este apreciatã la nivel de desavarsire fizica si spirituala. Intr-o descriere succinta si directa, te elibereazade „lume``. Beneficile yoga nu sunt insa doar de tip spiritual, ci si de tip fizic prin echilibrul format intre minte si corp.

CLASE YOGA/ PILATES

Dacă te motiveaza exercitiile de grup, poti alege clasele de la studio in locul unei serii de exercitii personale cu antrenor. La studioul nostru iti punem la dispozitie toate resursele necesare pentru activitatea ta preferata. Fie ca inca nu ai descoperit beneficiile yoga ori pilates, fie ca esti deja pasionat de miscare, noi te sustinem sa iti atingi obiectivele prin clase organizate de Yoga/ Pilates sau un mix intre acestea, la alegerea ta.

ECHIPAMENTE BASI SYSTEMS

La Inspire Studio te poti antrena cu urmatoarele aparate Basi Systems: Reformer simplu, Reformer with tower, Ladder barrel, Ped a pull si Wunda chair. Studioul cuprinde o sala pentru activitatile de clasa, dotata cu saltele si accesorii, o sala cu 5 echipamente pilates. Totodata, iti oferim confort si siguranta prin vestiar dedicat tie (protejat cu cheie), dusuri si toaleta.

TERAPIA BOWEN

Terapia Bowen, cunoscuta si sub numele de terapia Bowtech, este unua dintre cele mai apreciate forme de medicina alternativa din zilele noastre datorita beneficiilor multiple asupra corpului uman. Terapia presupune o tehnica de atingere si echilibrare, este non-invaziva, similara masajului si are la baza principiul ca organismul uman se poate vindeca singur in timp si daca este relaxat.

ACTIVITATI PENTRU COPII

La Inspire Wellness sustinem miscarea si pentru copii prin antrenamente de Ju Jitsu. Tradus simplu ca ‘’arta supleței”, Ju Jitsu este o arta martiala japoneza care vizeaza tehnici articulare si de proiectare a adversarului la podea prin imobilizari, strangulari. Altfel spus, Ju Jitsu este un concept de autoaparare, ca raspuns flexibil la violenta.