Instagram

Intrebari frecvente

  • Ce servicii ofera studioul? 

La Inspire Wellness poti beneficia de urmatoarele servicii: antrenamente de grup cu unul dintre trainerii nostri (activitati Pilates, Yoga), sedinte personale cu antrenorul pentru Pilates Saltea/ Echipamente sau Yoga. Fiecare activitate dureaza 50 de minute si trebuie programata in avans.  

 

  • Cum ne contactezi?

Pentru informatii suplimentare ne poti contacta pe email, la contact@inspirewellness.ro, sau telefonic, la 0725.800.246. Totodata, ne poti scrie folosind formularul din website, din pagina Contact.

 

  • Unde se afla studioul?

Studioul nostru este pe Sos. Pipera-Tunari nr. 200, Voluntari, Complex Vita Bella (Corp A, parter). Te poti programa de luni pana sambata, in intervalul 08.00 – 21.00.

 

  • Cum obtii o programare?

Alege activitatea preferata si noi revenim la tine pentru programare. Clasele se desfasoara dimineata si seara, iar pentru sedintele personale cu antrenor poti alege un interval orar avantajos pentru tine. Este alegerea ta forma de comunicare – telefon sau email.

Schimbat integral cu asta: Contacteaza-ne pentru o programare (prin telefon, formular website sau via email) pentru activitatea preferata de tine, iar noi revenim cu o confirmare. 

 

  • Cum beneficiezi de o promotie?

Promotiile vor fi afisate pe website-ul studioului. In plus, oricand doresti, iti oferim informatii daca ne contactezi direct pe email, la contact@inspirewellness.ro, sau telefonic – 0725.800.246.

 

  • Ce facilitati ofera studioul?

Studioul Inspire Wellness este dotat cu o sala pentru activitatile de grup (maxim 20 persoane), o sala pentru echipamente pilates (minim 5 aparate) si 2 Sali de masaj. Totodata, iti oferim confort si siguranta prin vestiar dedicate tie (protejat cu cheie), dusuri si toaleta.

Schimbat integral cu asta: Studioul Inspire Wellness este dotat cu o sala pentru activitatile de grup si o sala pentru echipamente pilates. Totodata, iti oferim confort si siguranta prin vestiar dedicate tie (protejat cu cheie), dusuri si toaleta.

 

  • Cum si cand platesti?

Plata se face la receptia studioului, de preferat cu cardul, in ziua in care incepi sa beneficiezi de serviciul ales. In cazul abonamentelor, se face plata integrala a sumei in prima zi de prezenta la studioul nostru. Odata cu plata, vom semna si un contract pentru serviciile alese.

 

  • Cum poti anula o programare?

Anularile se fac cu 24 de ore inainte, in caz contrar sedintele se vor considera efectuate.

 

  • Care este regulamentul studioului?

Pentru buna desfasurare a activitatii, am creat Regulament Activitati si Regulament Vestiar. Citeste si Termene si conditii si Politica de confidentialitate.