Instagram

Programator

Loading...

CUM OBTIN O PROGRAMARE

Alege activitatea preferata si fa o programare in FORMULAR sau suna-ne direct. Noi revenim la tine pentru a confirma programarea, daca este cazul. Clasele se desfasoara dimineata si seara, iar pentru sedintele personale cu antrenor poti alege un interval orar avantajos pentru tine. Te asteptam.

CUM SI CAND PLATESC?

Plata se face cash la receptia studioului in ziua in care incepi sa beneficiezi de serviciul ales. In cazul pachetelor/ abonamentelor, se face plata integrala a sumei in prima zi de prezenta la studioul nostru. Odata cu plata, vei semna si un contract pentru activitatile la care vei participa.

CE SE INTAMPLA DACA NU AJUNG LA PROGRAMARE?

Conform Regulamentului de desfasurare a activitatilor este valabila regula de anulare a programarii cu minim 4 ore inainte de desfasurarea antrenamentelor din cursul zilei respective sau pana seara, la ora 20.00, pentru activitatile programate in dimineata urmatoare. In caz contrar, antrenamentul respectiv se deduce din pachetul achizitionat. Vezi Regulament activitati complet

CE FACILITATI OFERA INSPIRE WELLNESS?

Studioul este dotat cu o sala pentru activitatile de grup (maxim 20 persoane), o sala pentru echipamente pilates (minim 5 aparate) si 2 sali de masaj. Totodata, iti oferim confort si siguranta prin vestiar femei si barbati, dulap propriu pentru a-ti pastra lucrurile in siguranta, dusuri si toaleta in fiecare vestiar. Vezi galeria studioului AICI.

CARE ESTE REGULAMENTUL STUDIOULUI?

Pentru buna desfasurare a activitatii, am creat Regulament Activitati si Regulament Vestiar.

Programul este de luni pana vineri, in intervalul 08:00 -20:00, iar sambata in intervalul 09.00-18.00. Pentru toate serviciile este necesara o programare facuta si confirmata in avans. Vezi TARIFE.

Citeste si Intrebari frecventeTermeni si conditii si Politica de confidentialitate.