Instagram

Termene si conditii

Prezentul document cuprinde termenii si conditiile de utilizare a website-ul inspirewellness.ro, denumit in continuare Website, face referire la termenele si conditiile in care Administratorul pentru ofera promotii/preturi speciale si presteaza servicii.

 

Acest website va este oferit „asa cum este” si „asa cum este pus la dispozitie”. Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau inceta, fara notificare prealabila, in orice moment, accesul dumneavoastra la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia. Termenii „www.inspirewellness.ro”, „eu”, „a/al/ai/ale noastra/nostru/nostri/noastre” si brandurile/marcile care apar pe acest site se refera la Administrator si la oricare dintre companiile afiliate acestuia, dupa cum o cere contextul. „Voi/Dumneavoastra” se refera la orice persoana care acceseaza si/sau foloseste acest website.

 

 1. Identitatea si datele de contact ale administratorului.

Website-ul inspirewellness.ro apartine persoanei fizice SC INSPIRE PILATES CLUB SRL, denumita in continuare Administrator. Administratorul sediul in str. Paris, nr. 3F, ap. 2, localitatea Tunari, Judetul Ilfov Nr. ONRC  J23 /5201 /2018 CUI 40056345 email: [email protected], telefon: +40.725.800.246.

 

1.a. Terminologie document:

 • Inspirewellness.ro denumit in continuare Website
 • Servicii prezentate pe Website denumite in continuare Serviciu (serviciu integral sau o componenta a acestuia);
 • Orice persoana care acceseaza sau viziteaza Website-ul este denumita in continuare Utilizator, indiferent daca a contactat sau nu Administratorul (via Website sau nu).
 • Orice persoana care a beneficiat si achitat serviciile mentionate pe Website si prestate de Administrator este denumita in continuare Client.

1.b) Neacceptarea mentiunilor din prezentul document atrage obligativitatea din partea Utilizatorului de a inceta, cu efect imediat, accesarea Website-ului. In caz contrar, accesarea si vizitarea Website-ului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor prezentului Website.

1.c) Orice interactiune cu Website-ul si contactare a Administratorului din partea Utilizatorilor atrage acceptarea de catre acestia a politicii de confidentialitate. Articol complet AICI.

 

 1. Drepturi de proprietate intelectuala 

Toate drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Administratorului sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept. Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau website-uri.

Articolele, logo-urile, caracterele si alte titluri (denumite, colectiv, „Titluri”) ce apar pe acest website apartin Administratorului.

Este interzisa folosirea/folosirea defectuoasa a Titlurilor ce apar pe acest website sau in orice alt context pe acest website, cu exceptia celor prevazute in acest document Administrator isi va exercita in mod activ drepturile de proprietate intelectuala in toate aspectele protejate de lege.

 

 1. Acuratetea si actualitatea informatiei

Desi depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website.

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similare vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate. Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietatea Administratorului si poate fi folosit in orice scop, incluzand, dar fara a se limita la reproducere, dezvaluire, transmitere, publicare, difuzare sau expediere prin posta.

In plus, Administratorul este liber sa utilizeze in orice scop (incluzand, dar fara a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea si marketingul produselor) orice idee, lucrare de arta, inventie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui website. Nici o astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru tertii care au transmis informatia. Prin transmiterea acestor informatii garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului/continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de catre Administrator nu incalca drepturile nici unei terte parti si nici o alta lege in vigoare. Administratorul nu are nici o obligatie de a folosi informatia primita.

 

 1. Responsabilitate legala

Administratorul si /sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website, sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, in masura permisa de legislatia aplicabila, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu in urma oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra.

Administratorul si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificari, actualizari sau a altor comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor, fara aviz prealabil.

Mai mult, Administratorul nu va avea nici o responsabilitate legala sau de alta natura pentru nici o pierdere suferita din cauza virusurilor ce va pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ati folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest website. Daca decideti sa descarcati vreun material de pe acest website, o faceti pe propriul dumneavoastra risc. In limita maxima prevazuta de legislatia aplicabila, renuntati in mod expres la orice pretentie fata de Administrator sau fata de reprezentantii sai, directorii, angajatii, furnizorii sau programatorii sai, pretentii ce ar putea rezulta in urma folosirii sau accesarii de catre dumneavoastra a acestui website.

 

 1. Oferte speciale

a) Ofertele speciale implica reducere de tarif sau servicii gratuite ori suplimentare prestate de Administrator unui client, denumite in continuare Promotii.

b) Promotiile sunt prezentate pe Website, cu termene si conditii exclusiv la alegerea Administratorului. 

c) Tarifele se aplica individual si pe (grup de) sedinte/clase, in limita stocului disponibil si a valabilitatii alocate/ pachet, respectiv tinand cont de disponibilitatea antrenorilor. Citeste si Regulamentul privind activitatile

d) Este exclusiv decizia unilaterala a Administratorului de a crea, promova si presta promotiile pentru Serviciile din Website, precum exemplele de mai jos, dar fara a se limita la acestea:

 • oferirea de promotii cumulative, adica posibilitatea de achizitie simultana a mai multor promotii sau servicii de catre o singura persoana sau nu,
 • sa stabileasca stocul promotiilor,
 • sa stabileasca perioada de valabilitate a unei promotii si durata de implementare a promotiei/ serviciilor.

e) Preturile afisate contin TVA, care se aplica in conformitate cu legislatia in vigoare.

f) Administratorul are dreptul exclusiv si unilateral de a modifica promotiile fara o notificare in prealabil.

g) Toate promotiile Website-ului au perioada de valabilitate si sunt disponibile in limita stocului.

 

 1. Activitati interzise

Este interzisa intreprinderea oricarui act pe care Administratorul, la libera sa alegere, il poate considera inadecvat si/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de catre orice lege aplicabila acestui website, incluzand dar fara a se limita la:

 1. Orice act ce ar constitui o incalcare atat a confidentialitatii (incluzand incarcarea de informatii private fara a avea acordul persoanei in cauza), cat si a oricarui alt drept legal al persoanei;
 2. Folosirea acestui website pentru a defaima sau calomnia inspirewellness.ro, colaboratori ai sai sau alti indivizi, sau comportarea intr-un fel care ar putea afecta buna reputatie a inspirewellness.ro;
 3. Incarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea daune proprietatilor Administrator sau proprietatilor altor persoane;
 4. Afisarea pe sau transmiterea catre acest website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la, materiale care in opinia noastra ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite, fiind in detrimentul sau incalcand sistemele sau retelele de securitate ale Administratorului sau ale tertilor.

 

 1. Jurisdictie

Serviciile inspirewellness.ro, materialele, ofertele si informatiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clientii si utilizatorii din Romania. Administrator nu garanteaza ca produsele si continutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile in alte locatii decat Romania. Va rugam sa contactati distribuitorul nostru local pentru a obtine mai multe informatii despre disponibilitatea produselor in tara dumneavoastra. Produsele care apar pe acest site sunt doar reprezentari vizuale si, ca atare, acestea nu constituie adevarata lor dimensiune, ambalaj, culoare etc. Dumneavoastra si Administratorul sunteti de acord ca orice controverse sau pretentii provenind din sau in legatura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi inaintate exclusiv instantelor din Bucuresti, Romania.

 

 1. Politica de confidentialitate

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre acest website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal de pe acest website. Citeste politica de confidentialitate AICI.