Instagram

DESPRE NOI

De peste 3 ani dedicati misiunii noastre

Misiunea noastra, la Inspire Wellness, este sa promovam si sa inspiram stilul de viata sanatos prin miscare si energie pozitiva. Contribuim activ la starea ta de bine cu antrenamente de pilates pentru a te simti si mai bine in pielea ta.

Viziunea noastra este sa oferim solutii simple si sanatoase de miscare pentru confortul tau fizic si mental. Facem acest lucru cu pasiune, intr-un mediu prietenos, cu echipamente moderne si traineri certificati.

  • Valorile care ne ghideaza catre starea de bine sunt: sanatate, frumusete, pasiune, vitalitate, relaxare, autocunoastere, prietenie. Te asteptam in comunitatea noastra.
  • Viziunea noastra este sa oferim solutii simple si sanatoase de miscare pentru confortul tau fizic si mental. Facem acest lucru cu pasiune, intr-un mediu prietenos, cu echipamente moderne si traineri certificati.
  • La studioul nostru te poti antrena cu urmatoarele aparate Basi Systems: Reformer simplu, Reformer with tower, Ladder barrel, Ped a pull si Wunda chair.
  • Ne bucuram sa iti oferim acces la servicii aditionale daca te alaturi grupului nostru de prieteni. Te asteptam la studio pentru detalii suplimentare.

Antrenorii Inspire

Antrenor Pilates

Antrenor Yoga&Pilates

Owner Inspire Wellness si Instructor de Pilates

Galerie Foto

Serviciile Inspire Wellness

Descopera beneficiile activitatilor de la studioul nostru.